Що робити, якщо відпарювач для одягу не виробляє пар

- 2021-11-15-

Якщо є проблема звідпарювач для одягу, це вплине на подальше використання, тому з цим потрібно вчасно боротися. Тоді, що робити, якщо відпарювач для одягу не виробляє пар, дозвольте мені поглянути на це з редактором.
1. Що мені робити, якщовідпарювач для одягуне виробляє пару?
1. Якщо резервуар для пари для води встановлено неправильно або вихід води заблокований іншими предметами, вода в баку для води не витече. У цей час вам потрібно лише поставити резервуар для води в потрібне положення і очистити від бруду, який заблокований вихідним отвором для води, і тоді пар може нормально виходити.
2. Також можливо, що паровий шланг був зігнутий, що спричинило негладку паропроводу, через що внутрішня пара не могла виходити. В цей час паропровід потрібно випрямити. Якщо з ним не поводитися належним чином, потрібно замінити новий паровий шланг.

3. Також можливо, що у водяному насосі накопичилося багато плямвідпарювач для одягу, в результаті чого пара не може конденсуватися всередині. На даний момент водяний насос можна тільки замінити. Оскільки процес заміни буде більш клопітким, вам потрібно звернутися до професійного персоналу, щоб впоратися з цим.

Garment Steamer